Få Tilsendt O-Sko i Udvalg

Få Tilsendt O-Sko i Udvalg - 2024. 

 

Det er tanken, at man som kunde, skal kunne prøve forskellige sko hjemme på gulvtæppet (med et gammelt tæppe ovenpå).

Først en telefonisk "konsultation", hvor O-Butikken rådgiver så godt som muligt, og sammen med kunden finder frem til f. eks. fra 1 til 4 par O-Sko, som vil være mulige køb. ( mobil 29 700 123 ).

Kunden ”køber” de aftalte sko på webshoppen - dette for at undgå at en anden kunde køber samme sko i webshoppen "samtidig". Vi har normalt kun 1 par sko i hver størrelse af hver type på lager.

Ved købet giver kunden betalings-autorisation for alle skoene. (Bemærk autorisation er ikke et træk af pengene på kundens betalingsmiddel, kun tilladelse til at O-Butikken senere kan trække penge fra kundens betalingskort/mobilpay op til det autoriserede beløb.)

Når kunden modtager sko-pakken, prøver kunden skoene rimeligt hurtigt, og sender de ikke ønskede sko tilbage til O-Butikken. En medsendt adresselabel bruges til returneringen uden udgift for kunden.

Når O-Butikken modtager sko-pakken retur, trækkes et beløb svarende til prisen på de sko kunden har valgt. (Rent praktisk gøres det ved, at der bliver sendt et nyt betalingslink til kunden på det beløb, der ender med at blive købt for, og den første autorisation annulleres. Til sidst mærkes ordren som afsendt - men der sendes ikke flere sko til kunden.) Det kan jo ske, at der ikke var nogle sko i pakken der kunne bruges. I så fald har øvelsen været gratis for kunden.

Det er vigtigt at kunden foretager prøvning og retur-forsendelse hurtigt, indenfor max 1 uge. O-Butikken har kun et begrænset lager at tage fra. Ved køb over kr 999,- er forsendelsen portofri (gratis), ellers betales kr 40,- eller kr 60,- afhængigt af forsendelsestype.